Karel Nejedly - terapeut duse i tela

Vaše dopisy - Hanka - terapeutka metody RUŠ

5. 5. 2011

Milí Evičko a Karle,
chci Vám poděkovat za semináře s výukou RUŠ (RUŠ I. říjen 2010 a duben 2011), za jejich organizaci a průběh, za vlídnost a jednoznačnost. Hodně jsem si to na seminářích užila. A i s odstupem můžu říct, že moje vlastní dosažené výsledky přetrvávají, nešlo jen o euforii ze semináře.
Jsem ráda, že jsem RUŠku potkala, že jsem s ní na sobě zapracovala a že jsem se ji naučila používat, abych mohla pracovat dál. Výsledkem je uvolnění, více světla a radost :-) RUŠka je jednoduchá a přímočará.
A jednoduchost a přímočarost jsou kvality, které jsem ve svém životě nutně potřebovala, a s RUŠkou přišly. Moje komplikovaná hlava to zpočátku horko těžko pobírala, přesně rozumím tomu, že někdo z absolventů o metodě RUŠ řekl, jak je jednoduchá a tím je pro některé lidi složitá. Vlivem zlomových životních událostí jsem byla na cestě hledání už před RUŠkou, hledala jsem a potkávala různé návody a nástroje, hlavně pro práci na sobě, ale i pro práci s lidmi, leccos mi pomohlo, leccos upadlo v zapomnění.
RUŠka je pro mě nejen cesta k vnitřnímu klidu a dobrá životní filozofie, konec hry na viníky a oběti, ale i účinný nástroj. Chci se jí věnovat a ráda ji budu předávat dál.

Těším se na další setkání s Vámi.

S úctou
Hanka Havrilcová
terapeutka metody RUŠ v Ústí nad Labem
hana.havrilcova@seznam.cz
hanahavrilcova.webnode.cz
Copyright © Karel Nejedlý.
Obsah těchto internetových stránek podléhá ochraně autorských práv dle autorského zákona č. 121/2000 Sb.