Karel Nejedly - terapeut duse i tela

Vaše dopisy - Slávek - terapeut metody RUŠ

7. 9. 2011

Milí Evi a Karle,

Je to dva týdny co jsem se vrátil ze semináře RUŠ 1 a stále si užívám jiného života. Ještě si pamatuji na situace, které mne dříve "startovaly" a dneska je prožívám jen jako pozorovatel bez zvýšeného adrenalinu :-)
Pokračuji v práci na sobě i na druhých, připravuji si webové stránky o metodě RUŠ, hledám vhodnou kancelář kde bych mohl RUŠku provádět se svými klienty a mám záměr se touto metodou do budoucna živit.

Chci Vám poděkovat, že jste, že Karel přišel na tuhle úžasnou metodu a spolu ji šíříte dál mezi lidi aby se jim žilo lépe. Děláte to velmi příjemným způsobem, seminář s Vámi byl pro mne nejen zdrojem nových informací, ale i zábavou, odpočinkem a úlevou. O účinnosti metody není třeba vést diskusi, moc se těším na RUŠ 2, na další informace a postupy.
Hluboce si vážím toho, jak nám Karel podává informace získané lety své praxe a my máme možnost je využívat zase pro ostatní. Šetří nám to tak léta naší praxe a posouvá kupředu.

Nějak jsem cítil potřebu Vám tohle napsat abych se připojil k těm, kteří Vám chtějí dát najevo, že děláte skvělou práci v tomhle kousku Vesmíru a že jsou moc rádi, že Vás poznali.

Váš Slávek
strunc@umedvedu.cz
Copyright © Karel Nejedlý.
Obsah těchto internetových stránek podléhá ochraně autorských práv dle autorského zákona č. 121/2000 Sb.